d5f40b32912843bab9431a6d393a80e0.jpeg
Group 274 (1).png
Polygon 65.png

Cyrus Tang foundation center

Group 20 (1).png

The Center is located in the central area of East Tai Lake Ecological Park in Wujiang District, Suzhou, China. Its design focuses on the integration with the surrounding environment, and inherits CTF's mission of serving the society with love and passing on the spirit of giving, and produces a "dissolved" and green architecture.

The building is a complex which integrates multiple functional spaces, including the foundation's offices, a museum for displaying the work of the Foundation, and spaces for holding exchange activities with its college members, including exhibitions, conferences, and training, etc.

0ea9641b017f437a9603971a6bff323c.jpeg

Visitor information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

event spaces

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

DSC07264 copy.jpg
9050277631ec437d97e2e931cee46702.jpeg

exhibition hall

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

architecture

The curvilinear contours of the building break through the building’s monotonous interfaces, and the layout strategy of interpenetration enables the architecture to coexist with the natural landscape in the most environmentally friendly manner.

 

Main functions are designed on 1F in order to minimize the architecture’s intrusion to the park where it is located. Meanwhile, the rooftop garden functions as elevated vegetation, which not only increases the park's green area, but also provides a beautiful open viewing platform and activity venue for visitors. The protruding building volumes (museum, exhibition area, and multi-function hall, etc.) hide behind the rooftop garden, like a few sculptures, highlighting the “solidness” of the architecture while also strengthening the hierarchy of spaces.

 

1F is mainly enclosed by glazed curtain walls. Featuring a rhythmic arrangement of green glass with different transparency, its erected facade echoes the nearby bamboo and dissolves into the surroundings. Besides, facades of the protruding volumes also present bamboo-like vertical patterns, which blend together as an integrated whole. Those refined facades partly result from the elaborate arrangement of the building's equipment: all the tube wells and outlets are all integrated orderly in the roof design.

010dd8301c2543e6a7ff83fc0d178373.jpeg